Ana içeriğe geç

360° Değerlendirmede Değerlendirici Nasıl Sıfırlanır, Çıkarılır ve Eklenir?

Yazar: Sorwe Product

360 değerlendirmesi tüm değerlendiricilere gönderildikten sonra, sürecin takibi ve raporlaması ana sayfadaki şablonun içindeki 'Süreç Raporu' butonuna tıklayarak erişilebilir.

Süreç Raporu butonuna tıklayarak 360 sürecine eklediğiniz çalışanları görüntüleyebilirsiniz.

Çalışanın yanındaki Grup Kırılımı butonu ile değerlendiricileri ve değerlendirmenin ilerlemesini inceleyebilirsiniz.

Ekranda beliren küçük pencerenin üstündeki Değerlendirme Grupları'na tıkladığınızda, değerlendiricilerin yanında sıfırlama ve kaldırma butonu görünecektir.

Sıfırlama işlemi yapıldığında, değerlendirici Sorwe uygulaması üzerinden değerlendirmeyi tekrar doldurabilir. 🔄

Kaldırma butonuna tıklarsanız, o değerlendirici silinecek ve değerlendirme yapamaz hale gelecektir. ❌

İlgili değerlendiriciye yeni bir değerlendirici eklemek için Değerlendirici Ekle butonuna tıklayabilirsiniz.

Değerlendirici Grubu'nu seçtikten sonra çalışanlar arasından seçim yapabilirsiniz. Çalışanın ismini yazarak daha kolay ulaşabilirsiniz.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?